B&S Taxaties v.o.f. is gespecialiseerd in de taxatie van commercieel vastgoed. Onze onafhankelijke en erkende taxateurs kennen de vastgoedmarkt als geen ander en beschikken over de vereiste vakkennis en certificaten. U bent ervan verzekerd dat u geholpen wordt door een beëdigd taxateur die begrijpt dat het waarderen van commercieel vastgoed maatwerk is.

Alle vastgoedtaxaties voor uiteenlopende opdrachtgevers

De taxateurs van B&S Taxaties houden zich al ruim 30 jaar bezig met alle vastgoedtaxaties. Een kwalitatief goede waardebepaling van het zakelijke onroerend goed is essentieel als u een aankoop overweegt of een bepaalde financiering nodig heeft. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen u van dienst zijn bij financieringstaxaties, een huurwaardebepaling, WOZ-waardering, bedrijfsopvolging en -overname, balanswaardering en taxaties van grondposities en bouwprojecten. Wij taxeren onder meer voor het bedrijfsleven, projectontwikkelaars, particulieren, banken, beleggers, pensioenfondsen, woningcorporaties en overheden. De focus ligt hierbij vooral op  bedrijfs- en kantoorruimten, logistiek vastgoed en winkels. 


TAXATIES VOOR MAKELAARS EN MAKELAARSKANTOREN

Wij worden veel inschakeld door makelaarskantoren vanwege onze expertise en deskundigheid op het gebied van taxatie van commercieel vastgoed. Ook de huidige ontwikkelingen op het gebied van scheiding tussen het makelen en taxeren binnen één kantoor ("Chinese walls") zorgt ervoor dat wij als taxatiebureau veelvuldig worden ingeschakeld. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij taxeren namens of voor het desbetreffende kantoor.

Taxaties door erkende makelaars/taxateurs met marktkennis

Kwaliteit, vakkennis, betrouwbaarheid, transparantie en service. Het zijn de kernwaarden waarop de dienstverlening van B&S Taxaties is gebaseerd. De taxaties wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur.

Onze hoogwaardige taxaties voldoen aan de International Valuation Standards (IVS) en de European Valuation Standards (EVS). Onze taxateur heeft bovendien een inschrijving in het register van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en is ingeschreven als Recognized European Valuer (REV). Mede hierdoor zijn wij in staat om gevalideerde vastgoedtaxaties te leveren op basis van actuele én regionale marktkennis en een gedegen onderbouwde waarde.

Taxatie Management Instituut (TMI)

B&S Taxaties is aangesloten bij TMI (Taxatie Management Instituut). Dit gevalideerde taxatiesysteem is ontwikkeld door en voor taxateurs, vastgoedfinanciers, overheden, institutionele beleggers en andere belanghebbenden in de vastgoedwereld.

Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Zeer frequent wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI. 

Uitgebrachte taxaties worden steekproefsgewijs gecontroleerd door de Kwaliteitscommissie. Bij twijfel of vragen kan de opdrachtgever ook zelf een taxatie voorleggen aan de Kwaliteitscommissie. Kortom, een TMI taxatie staat voor kwaliteit!

Zoekt u een betrouwbare en deskundige taxateur voor een taxatie van uw vastgoed? Neem dan contact op met de specialisten van B&S Taxaties. Ons kantoor levert een reëel en zorgvuldig samengesteld taxatierapport waar u op kunt bouwen en vertrouwen. Om het anders te zeggen: velen kennen de prijs, maar wij kennen de waarde!